nedjelja, 7. siječnja 2018.

PA, KAKO JE STAROGA I NEMOĆNOG ČOVJEKA SUDAC MOGAO STRPATI U ZATVOR? !

PA, KAKO JE STAROGA I NEMOĆNOG ČOVJEKA SUDAC MOGAO STRPATI U ZATVOR? !



Staroga čovjeka (82) iz Ivanca Križevačkog sudac Darko Laklija, poslao je iza rešetaka nakon što je još jednom uhvaćen u vožnji mopeda bez položenog vozačkog ispita. Danas su Hrvati zbog žestokih prekršaja na velikom udaru policije i sudaca u novoj "Cro-Yugy".

U srijedu (03.01.2018.), poslijepodne policajci su ga zatekli kako se svojim starim mopedom vozi po svojem mjestu. Uvedeni je u policijsku evidenciju kao ponavljač najtežih prekršaja, a na zatvorske dane, ga je osudio sudac Darko Laklija. Ha,ha,ha,ha,.., riječ o "opakijem liku", koji je dobio zatvorsku kaznu, koliko je po zakonu propisano.

Sudac, Darko Laklija; "No, stariji ste čovjek, i moram pokazati da prekršaj koji ste napravili nije šala". Bili ste kod mene prije tri godine i tada sam vam dao uvjetnu kaznu. Te, rekao sam vam da su novčane kazne velike i da će te sljedeći puta završiti u zatvoru, no a vi ste se i dalje nastavili voziti".

Zakon je za sve isti, vozili vi motor ili maybach. Mora se imati vozačku dozvolu, no vi je nemate – objašnjava sudac Darko Laklija. Možda izgleda smiješno da kažnjavamo stare ljude, no u zakonu ne piše da se on odnosi na nas mlade. Svi su pred zakonom jednaki – naglašava sudac.

Kako sudac Darka Lakliju, je mogao toga staroga i nemoćnoga čovjeka strpao u zatvor?! Sinoć (odnosno jutros u 03,30 sati) 06.01.2018., sam gledao u sitne sate kao tatini i mamini sinovi se voze pijani kao luđaci, i za njih nema nikakvih sankcija... A policija koja patrolira gradom Bjelovarom, izbjegava s njima ikakve susrete.... Nikada, nisu bili svi jednaki pred zakonom?! Sudac, Laklija, sve se čudnije i čudnije ponaša ... Ja mislim da sudbeno vijeće RH., bi tebalo preispitati cjelokupni njegov rad.... 


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.01. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4103. 

Nema komentara:

Objavi komentar