četvrtak, 22. lipnja 2017.

POZIVAM SVE HRVATSKE DOMOLJUBE U ŠUMU LUG NA KOMEMORACIJU 23. LIPNJA 2017. GODINE

POZIVAM SVE HRVATSKE DOMOLJUBE U ŠUMU LUG NA KOMEMORACIJU.



Spomen na hrvatske žrtve "Drugog svjetskoga rata" u šumi Lug, (Trojstveni Markovac - Bjelovar), održati će se u petak, 23 lipnja 2017. godine, s početkom u 18,00 sati. 

Danas (22. lipanj 2017.) u Hrvatskoj je praznik, i slavi se Dan antifašističke borbe. Moram ovdje reći da: Antifašisti mogu ubijati ljude, za to oni imaju pravo, jer se zovu antifašisti?! 

Svaki čovjek ili žena, koji ne želi znati i razumjeti istinu - je vrlo duhovno bolesna osoba. Partizanski major OZN-e Josip Manolić - Joža, u našem kraju poubijao je tolike ljude, i nikada za to nikome nije odgovarao.

Hrvatska država bi se trebala potpuno odvojiti od sekte i religije. Svećenici drže isprazne obrede i govore, kao što će to i sutra činiti na spomen području u šumi "Lug", ali zato Crkva neće tražiti da Manolića se uhiti, i da mu se sudi.

Na taj način je i Bog mrtav, jer Manolić je u bjelovarskoj regiji, poubijao više od 5000 ljudi, i to prvenstveno, on je likvidirao Hrvate i Hrvatice, i njihove obitelji...

Ovdje bi poručio svima onima koji su bili bivši komuniste, i sad su se oni preobukli; da sutra u šumu Lug na dolaze, jer tamo im nije mjesto.... Te, ako imaju imalo savjesti i srama onda neće doći u Lug ... To vrijedi i za sve lažne branitelje i lažne invalide Domovinskog rata.

Isto to vrijedi za one koji se ne zalažu da Manolić, bude pravedno osuđen i kažnjeni... Licemjerima sutra nije mjesto na svečanoj komemoraciji. 


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 22. lipanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3707. 

Nema komentara:

Objavi komentar