utorak, 20. prosinca 2016.

Pitam vas: jer kroz povijest politička ljevica nas nije dovoljno uništila 70-tak godina na ovamo.

ATEISTI BUDITE DOSLJEDNI SVOJEM STAVU I ODRECITE SE BOŽCNICE!



Dana, 18.12.2016.) je u Novinarskom domu u Zagrebu osnovana "Nova ljevica - stranka za demokratizaciju i održivi razvoj".

Pitam vas: jer kroz povijest politička ljevica nas nije dovoljno uništila 70-tak godina na ovamo. To je jedna sramotna opcija koja se sad opet nudi pod nekim drugim imenom... E, da uskrsne Stipe Šuvara, bi se iznenadio na stvarno izvrsnu vijest u hrvatskim medijima da: osnovana je - Nova ljevica!

Inicijativni odbor -nazovimo ga tako - Novog Srapa i Čekića, tvore aktivistica za ženska prava Rada Borić, predsjednica Hrvatskog PEN-a Nadežda Čačinovič, Nikola Devčić s Instituta Ivo Pilar, povjesničar i politički aktivist Dragan Markovina, čelnik Građanskog odbora za ljudska prava (GOLJP) Zoran Pusić te mirovna aktivistkinja i voditeljica udruge Documenta – centar za suočavanje s prošlošću Vesna Teršelič.

Čelnici nove stranke tvrde da će zastupati političke programe i projekte čiji je cilj: svakom hrvatskom građaninu osigurati dostojanstven život, socijalnu sigurnost i demokratska prava.

Meni osobno izuzetno ja drago da su "novi" ljevičari ponovno - Izišli iz političkog prljavog ormara poznatog kao civilno društvo, kako bi na nemilosrdnom Političkom tržištu izmjerili političku snagu i biračku potporu; Ivi Josipoviću i Zoranu Milanoviću. Pa, čak i SDS stranke Milorada Pupovca.

Na neki način Nova ljevica će biti ekstremno-ljevičarski antipod "tobože" ekstremno-desničarske Autohtone hrvatske stranke šarlatana Dražena Kelemineca. Logikom stvari: svako izborni rezultat iznad 0.0666% moći će slaviti kao veliki uspjeh.

Kada će se u ovoj posrnuloj državi javiti normalni i pravedni ljudi i stvar uzeti u svoje ruke?! Krajnje je vrijeme da svjesni i pravi Hrvati i Hrvatice to odmah učine... 

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 19.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3469.

Nema komentara:

Objavi komentar