srijeda, 7. prosinca 2016.

VISOKI DUŽNOSNIK SABORA RH., STOJI IZA UBOJSTVA OBITELJI ZEC

NA DANAŠNJI DAN 07. PROSINCA 1991.,- 07. PROSINCA 2016., UBIJENA JE OBITELJ ZEC



Ta sva ubojstva koja su se desila u Hrvatskoj, ona nisu razriješena (od 1991.,-2016.) do dan-danas,.., tu u svemu je popustila policija i državno odvjetništvo i hrvatsko pravosuđe. Tisuću ubojstava nije se razjasnilo u Republici Hrvatskoj. To nije mala brojka. Znam da u našem Bjelovarsko-blogorskom kraju, se je svašta radilo, i jako sam dobro o tome svemu informirani...

Neki ljudi su išli na streljanje, neki su noću zakopani na groblju, neki su izgorjeli na ciglani u Rovišću i ciglani Paulovcu,.., neki su zakopani u bivšoj vojarni JNA. A neki su ostali u šumama - Bilogore, itd. Neki su sabrani u mrtvačnicu, i garaže Opće bolnice u Bjelovaru. U našem kraju u ratno vrijeme je minirano (srušeno), i izapaljeno 1006. kuća, vikendica i raznih objekata i auta... Zanimljivo je, da nije ni jedan slučaj do kraja riješen.

Slobodni ubojice i prekršitelji zakona i kriminalci i ratni zločinci su velika opasnost za ljudska prava i građanske slobode čovjeka. Oni velika su opasnost za daljnji razvoj našeg društva - koji je talac svih njihovih zla i strahota... Vidim na ulici i u svakojakoj javnosti te ubojice, kriminalce i ratne profitere i zločince,.., kako se slobodni šeću i niko ih ne pita za ono što su učinili..

Kukavice o svemu šute, i ti malograđani su sramota našeg sustava - države. Osuđujem sve nepravde i nepoštenja, koji nisu sudski sankcionirani. Ovo je dokaz da smo društvo prepuno korupcije i mita, i režimskog straha... Ubiti 7. prosinca 1991. pred obiteljskom kućom na Trešnjevci u Zagrebu, Mihajla Zeca (38), a poslije odvesti na Sljeme gdje su (poslije ponoći), tj. noći 8. prosinca također ubijene: dvanaestogodišnja Aleksandra i Marija (36). U kuću su im došlo petero pripadnika pričuvnog sastava Ministarstva unutarnjih poslova: Siniša Rimac, Munib Suljić, Igor Mikola, Nebojša Hodak i Suzana Živanović. (Naručitelj likvidacije obitelji Zec, je Žarko Domljan (HDZ) iz Sabora RH,)

Nekoliko dana poslije zločina, policija ih je uhitila i ubojstva su priznali, ali unatoč tome, kao i drugim dokazima, formalno je objašnjenje da zbog proceduralne pogreške nitko nije osuđen. Ni tada ni ikada kasnije - ništa se značajno nije desilo. Sramota je ovo sve za naš pravni sistem i pravosuđe. Evo, takvu smo državu dobili, punu bezakonja i kaosa i nereda. Ništa nije bolje i u drugim svim segmentima življenja.

Osuđuje svaki zločin, ma s koje god on strane došao, i to nije bio rat za Hrvatsku! 
------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 07.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3454.

Nema komentara:

Objavi komentar