srijeda, 25. siječnja 2017.

Kada je Šuškavčević selio van bivše stanare iz zgrade na šetalištu dr. Ivše Lebovića, novi vlasnik im je prijetio sa "specijalnom policijom"

OPASNOST VREBA IZ VISINE ZRAKA



Nije ovo prvi puta od kako sa starih zgrada u Bjelovaru, otpadaju "čudne naprave", na tlo ili nogostup... Takve stvari sam i prije vidio, unazad nekoliko godina na šetalištu dr. Ivše Lebovića, u Bjelovaru. Kad je sa zgrade broje 13., otpala bodljikava igličasta naprava - koja je montirana na dijelove zgrade da golubovi ne bi njoj boravili... Odnosno ostavljali svoj izmet.

Vidim ovih dana, da od takve "čudne naprave" bila je žrtva, gospođa Željka Kiš. Na glavu u Franjevačkoj ulici joj je pala sa zgrade velika gruda snijega i igličasta naprava protiv zaštite od golubova. Na to: Kratko se je medijski očito i direktor "BEMING-a" gospodin Mario Brestovečki, čija tvrtka ima koncesiju na upravljanje na gradskim zgradama.

Ovoj priči nije kraj, nego se ona proteže dalje. Ja sam jedini čovjek u ovome gradu koji sam na to već upozoravao. Nitko nije imao sluha kada sam prije 15-tak godina pisao o "čudnoj zaštiti" protiv golubova. Samo bi posjetio što se tiče tih naprava (oni koji tada to nisu pročitali), da prve takve naprave su ugrađene na zgradu broj 13., koju ovdje spominjem.

Gradska uprava još za vrijeme bivše gradonačelnice Đurđe Adlešič, je prala novac na "čudnim napravama", koje su ugrađivali određeni privatnici - te usluge je plaćao grad. Puno je bilo špekulacija i zloupotreba, i nitko nije odgovarao za izvlačenje novaca iz gradske kase...

Kada je Šuškavčević selio van bivše stanare iz zgrade na šetalištu dr. Ivše Lebovića, novi vlasnik im je prijetio sa "specijalnom policijom", a zna se koji korumpirani policajci u toj zgradi su dobili prostr za svoje trgovačke djelatnosti... U policiji u Bjelovaru, već dugo godina vlada korupcija i kriminal...

Vlada RH., od premijera Ivice Račana (SDP), je 2001. godine, donesla novi zakon, da imovina koja je oduzeta (eksproprijacijom) poslije Drugog svjetskoga rata se vrati njenim vlasnicima, ili potomcima ili rodbini... Tako je zgrada broj; 13., pripala novom vlasniku gospodinu Šuškavčeviću iz Samobora.

Ono što je najgore Šuškavčević, kao vlasnik te zgrade je u svojim rukama imao rješenje države, a grad Bjelovar, je poslije na njegovoj zgradi izvodio mnoge građevinske radove - koje su platili porezni obveznici.. Pa sada sami ovdje prosudite vi koji ovo čitate - tko je ispod stola dobio mito. I kako su novac podijelili.

Puno puta sam već prozivao sve institucije države, i policiju, što u takvima slučajevima policija i državno odvjetništvo radi?! I kako nitko nije za ništa odgovoran?! 


----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.01.2017.
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3522. 

Nema komentara:

Objavi komentar