ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

NAJGRUBLJE SU PREVARILI HRVATSKI NAROD BIVŠI KOMUNISTE

VLAST U HRVATSKOJ JE ODOBRENA PRIJEVARA




PAKLENA DINASTIJA - TUĐMAN - TODORIĆ 

Kako je došlo do nevjerojatne prijevare hrvatskih birača od strane bivših komunista dužnosnika SKH (sada HDZ i SDP) na čelu s Franjom Tuđmanom i Ivicom Račanom i najedanput ti preobraćeni komunisti u HDZ-u sa Franjom Tuđmanom i Stjepanom Mesićem i Josipom Manolićem, koja ih je dovela do izborne pobjede 1989.. i povratka "skrivenoga" komunističkog sustava u RH? 

Opasnost je da smo "mic po mic" prihvatili njihov rječnik a samim tim i lažnu interpretaciju povijesti ("oni" su svi hrvatski neprijatelji "znani i neznani"). Prihvatili smo tezu da da ta bivša komunistička banda nam je stvorla "Hrvatsku", i "tezu" da je Hrvatska 'izašla iz SFRJ', onda je i rat počeo "protiv građana", raznim pljačkama i prijevarama...

Naivni ljudi kao spašavali su i branili hrvatski, a glavni "teroristi" i bivše partizanske i komunističke ubojice, nitko nije upitao za njihove prijašnje zločine... Hrvatska i Srbija opet će biti pod istim kišobranu, sad kad Srbija uđe u Europsku uniju. Opet će nam mediji pripovijedati "bratstvo i jedinstvo": Nema prave Hrvatske, bez zakona o Lustraciji bivše UDB-e i KOS-a. 


Jasno je da su se bivši sljedbenici Josipa Broza - Tite, dočepali ponovo vlasti. To sve je bilo unaprijed planirano, po onoj staroj poslovici; "zavadi narod pa vladaj!". Opet smo u "banana državi" u kojoj Hrvati i Hrvatice, nikada nisu gore živjeli - nego što sad žive... Tuđmanovih 200-tinjak obitelji pale i žare našom zemljom.

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 30.01.2017.
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3535.

Nema komentara:

Objavi komentar