petak, 7. travnja 2017.

KAKVE SVE DUŠEVNE BOLESTI SE ŠIRE NAŠOM ZEMLJOM?!

KAKO SAM RATOVAO PROTIV SOTONISTA I SEKTAŠA ?! (3. Dio)



HRVATSKA JE POSTALA BORAVIŠTE DEMONA !

Sve one osobe koji se klanjaju tome kipu postale su proklete sotone. Oni ratuju protiv pravoga duha života na planeti Zemlja. Dok mnogi ljudi nemaju posao i što jesti, urotnici protiv istinskog čovjeka i žene, podižu kip visok 17 metara i težak 45 tona. To đavolije djelo - košta 50 tisuća eura.

Takva demonska tvorevina u svakome normalnom čovjeku izaziva reakciju i pobunu. Jer, Hrvatska je postala sklonište "nečistih duhova". E, moj narode ukoliko ovo pročitaš, i ne budite su zajedničari mnogih grijeha. Jer, ne vidite da njihova opačina je izašla na vidjelo.

Plakati će i tugovati svi oni; koji će se pokloniti "kipu zvijeri", i cijenu će platiti njihovi potomci. Tako će jednom ubrzo biti strmoglavljeni u ponor bezdana. Nikakva umjetnost ili umijeće ih neće opravdati. I život u njima neće više nikada stanovati...

Ti graditelji kipova su psihički bolesne osobe, koje vuku u druge ljude u propast.

Kada gradonačelnik Primoštena, Stipe Petrina kaže: "kako je KIP - skulptura, koju podižu u ovom gradu, zaštitnica, Gospa od Loreta, taj opsjednuti lažac je prokleti sljedbenik sotone zla.

Moramo se oterasiti "lažnih svećenika" i proroka, i popova,.., te vratiti moć u ruke naroda. Klanjanje kipu (idolu) je uzrok i gubitak sposobnosti i jasnog razmišljanja i rasuđivanja... Što stvara duhovnu bolest i fizičku nelagodu, ili čak bol i patnje... Taj uzrok je deprivacija.

Takva tehnika uzrokuje poremećaj osobnosti i regresiju. Tu se javlja obamrlost emocija, to je bijeg od odgovornosti. Te, osobe hodaju svuda na okolo kao "zombiji". Imaju izbrisanu memoriju, i zbunjeni su i dezorijentirani... 


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07.04.2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3620.

Nema komentara:

Objavi komentar