nedjelja, 16. travnja 2017.

S novoga aerodroma ne može se vidjeti ni pista, ni bilo koji avion koji polijeće...

BRANKO STOJKOVIĆ: PUT U IRSKU


Dana, 16. travanj 2017. godine, aerodrom "Franjo" Zagreb

AERODROM JE "ŽIVO SRANJE" OD FRANJE - KAKO SU GA NAZVALI, TAKO I IZGLEDA. 

Danas, stigao sam na aerodrom oko 09,00 sati u Zagreb, koji su nazvali po bivšem (pokojnome) partizanskom generalu Franji Tuđmanu. Nazvali su aerodrom "Franjo Tuđman" po bivšem UBBA-šu, i partizanskom ratnome zločincu, i to onom koji je poubijao više Hrvata, nego tko. Samo je Josip Manolić i (pokojni) Stjepan Hršak poubijao više Hrvata, nego Tuđman, 1945. godine, u drugome svjetskom ratu. 



Dana, 27. veljače 2017. godine, aerodrom "Pleso" Zagreb

Taj aerodrom je totalno promašena investicija, netko se je lijepo obogatio na promašenoj investiciji. Gledam na katu kako su istresli hrpu šodera da bi (tobože) ukrasili prazan prostor. Krovište od aerodroma je hrpa željeza. Pitam se: tko to može normalno održavati. Stari aerodrom "Pleso" je daleko bolji od ovoga novoga. Koji izgleda kao neka golema betonska kutija.

S novoga aerodroma ne može se vidjeti ni pista, ni bilo koji avion koji polijeće... Tako da pravo je ruglo taj "novi aerodrom", koji je još nazvan po krivom čovjeku. Na starom aerodromu je bilo daleko puno više sadržaja... Taj novi aerodrom izgleda mi kao da će se urušiti, života je bilo više na starom aerodromu. Valoviti krov kao sfrkana beštija,.., i kao neki zatvoreni zatvor... itd.


Danas mnogi lažni kršćani slave "lažan" uskrs - a Ja vam kažem: SRETAN BIJEG IZ UDBAŠKE HRVATSKE !!!!! Glavni hrvatski grad Zagreb, nosi još trg i ime diktatora Josipa Broza - Tita. I to je sve uz blagoslov Rimokatoličke crkve, i kardinala Josipa Bozanića. Sve više je hrvatskih branitelja koji se sad kaju, i govore da ne znaju za što su uopće ratovali... Sad Hrvatskom vlada glad i neimaština i nezaposlenost... Svi koji su na vlasti su veleizdajnici, i prodane duše đavolu...

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 16. Travnja 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3633.

Nema komentara:

Objavi komentar