utorak, 28. veljače 2017.

KADA SE SKINE I SAKRIJE ISTINA, TO JE MRŽNJA !

SVI SVE ZNAJU, A NITKO NIŠTA NE PODUZIMAJU



Ja, mislim da došlo je vrijeme za smjenu starih generacija na hrvatskoj političkoj sceni. Dosta nam je ljevičarskih parazita. U Hrvatskoj vrijedi prvo pravilo: kradi, ali pazi da te nitko ne uhvati... Dok Vlada HR., od Andreja Plenkovića (HDZ), stoji na staklenim nogama, sve više rastu cijene i životna poskupljenja u hrvatskoj.

Hrvatski narod pamtiti će poslije ove devastacije, dugo ovu bolesnu politiku HDZ-a i SDP-a. Film o generalu Anti Gotovini, je "živa glupost" od bivšeg UDB-aša Antuna Vrdoljaka, nekadašnjega ravnatelja HRT-a. Slavonija i Baranja proživljava egzodus Hrvata.

Ništa se nije na bolje promijenilo, a s ovakvom politikom biti će sve gore... Kolinda Grabar Kitarović (Predsjednica RH.), i Andrej Plenković (Predsjednik Vlade RH.) ne mogu promjeniti vlastite veleposlanike - kriminalce, a kamoli nešto drugo u ovoj uništenoj zemlji.

Doktor Nick Stanko je umro 2010. godine, na pogrebu mu je bio Andrej Plenković, sadašnji premjer hrvatske vlade. Na jasenovačkome popisu navedeno je - da je Nick Stanko ubijen 1941., od ustaške vlasti, kada je imao 6. (šest) godina. Laž je da u logoru Jasenovcu, ubijeno je od NDH-a bilo koje dijete... Ovo je sve dokaz da ološ nam vlada Hrvatskom. 


----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.02.2017. godine
https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3570. 

Nema komentara:

Objavi komentar