utorak, 28. veljače 2017.

Nema opravdanja za mnoge pljačke, ratna razaranja, ubojstva, i paleži...

SAMO NAM SKREĆU PRAVE PROBLEME NA RAZNE GLUPOSTI DA SVAĐAJU NAROD, I TO JE DRŽAVA KOJA SAMA SKRIVA SVOJ KRIMINAL?!




Čije je to (sve) projekt - nacionalizam i šovinizam u hrvatskoj?! 
Osvanula je ploča u Jasenovcu na kojoj je ispisani ustaški pozdrav "Za dom spremni", koja pripada bojovnicima HOS-u. Netko je polijepio naljepnice u Vukovaru sa postavljenim crtežom, gdje na crnoj podlozi bijelom bojom nacrtano srpsko stablo s kojeg vise ljudska tijela.

Na internetu je izašla slika od Milanke Opačić, u srpsko-četničkoj majici. Ta fotografija je objavljivana i distribuirana u javnosti... Davor Bernadića i Joško Klisović tvrde na konferenciji za novinare SDP-a da je zbog prijetnji zatražena policijska zaštita za Milanku Opačić. Da se radi o motivu namjernog širenja mržnje i netrpeljivosti.

Kukasti križ je nacrtani na travnjaku Poljuda, a osvanuo je sredinom lipnja 2015. godine, u vrijeme utakmice reprezentacija Hrvatske i Italije. Policijska Uprava Splitsko-dalmatinska je objavila video snimku na Yuo Tube.

Bivši predsjednik RH., Ivo Josipović je u izraelskom KNESET-u kazao; "Ustaška zmija i dalje živi i gmiže" u Hrvatskoj.

Medijska izjava od Zdravka Mamića: Željko Jovanović (SDP) je Srbin krvavih očnjaka i hrvatomrzac..."

Pravoslavna crkva u Rajevom selu opet je išarana antisrpskim i fašističkim natpisima. Šovinizam su osudili i HDZ i Most.

U noći s 18. na 19. kolovoza 1991. u središtu Zagreba u 4 sata i 50 minuta odjeknula je i druga eksplozija na židovskom dijelu zagrebačkoga groblja Mirogoj. Bomba je oštetila pritom urede i molitvenu dvoranu Židovske općine.

Čuli smo puno puta priče kako imamo četnike (židove i cigane) u hrvatskoj vlasti: Milanku Opačić, Vesnu Pusić, Milorada Pupovcu, Branka Grčiću, Nenada Staziću, Jadranku Kosor, Željka Jovanovića, Stjepana Mesića, itd.

Vlast izdvaja za razne časopise srpskih i drugih manjina u Hrvatskoj, na stotine milijuna kuna dok ljudi nemaju posla i od čega živjeti, a socijalna bijeda je sve gora i gora... Ove godine list "Novosti" je dobi dva i pol milijuna kuna. Isto tako srpski list "Identitet" od Veljka Džakule je dobio silne novce.

Romi su iz državnoga proračuna dobili za rad svojih udruga i saveza milijune i milijune kuna... Pa, ja vas pitam s čime to imam veze?! Iz Hrvatske masovno bježe Hrvati i Hrvatice, u druge zemlje,.., dok s druge strane naša sela su pusta i odumiru...

Uspostavlja se "željezna zavjesa" i izazvati će se novi rat na Balkanu. Tko stalno dijeli i forsira manjine. Pred Ustavom i zakonom Republike Hrvatske moraju biti svi isti...

Rimokatolička crkva i Vatikan (Rim) nam guraju tezu o proglašenju pokojnoga Alojzija Stepinca za sveca i velikana... Dok Srbi rehabilitiraju Dragoljuba Mihailovića - Dražu. itd. To je sve igra s Hrvatskim narodom "riba ribi grize rep".

Očito je; da još nisu završili jugoslavenski ratovi iz 1990-tih godina. Eto, "osvanula" nam je UDBA-ško partizanska Hrvatska, sa potporom Rimokatoličke crkve. Koja se je udružila sa bivšim komunistima u pljački i uništavanju Hrvatskog naroda....

Vrijeme je - da se dignemo protiv bande HDZ-ovske i bande SDP-ovske, koja je zajednički uništila Hrvatski narod, i našu domovinu i zavičaj prodala strancima uz mnoga financijska zaduženja... Neka se razdere po pola politička izdajnička i crkvena zavjesa...

Nema opravdanja za mnoge pljačke, ratna razaranja, ubojstva, i paleži... Ovaj rat su nam stvorio Centralni komitet saveza komunista Jugoslavije. Da sakriju odgovornost i krivnju, sa ovakvim stvarima o kojima sad pišem... 


----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 27.02.2017. godine
https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3573. 

Nema komentara:

Objavi komentar